Divers rundvleespakket à 10 kilogram

145.00

Voor wie allerlei rundvleesproducten kan waarderen, is ons divers pakket de beste keuze. Zo heeft u altijd wat te kiezen in huis. U ontvangt producten uit het braad en bief pakket, en daarnaast gehakt. We bieden recepten bij elk soort vlees aan, zodat u op elk gewenst moment voorzien bent van informatie.

De inhoud van het pakket kan variëren. Dit pakket bevat voor een derde aan braadproducten (bijvoorbeeld braadlappen, poulet, sukade, schenkel en/of ribstuk), een derde aan gehakt (per 250 en 500 gram verpakt) en een derde aan biefstukproducten (bijvoorbeeld kogelbiefstuk, ribeye, entrecôte, bavette, biefstuk van de haas en/of hollandse biefstuk). Alle producten zijn per portie gevacumeerd en gelabeld.

Cadeaubon toevoegen?

Vul in het veld hieronder vrij een bedrag in, dan zorgen wij voor een leuk pakketje. Wilt u een handgeschreven boodschap toevoegen, laat deze dan achter in het veld ‘bestelnotities’. Onze cadeaubonnen zijn voorlopig alleen in te wisselen op onze boerderij!

Artikelnummer: LBRVP10KG Categorie:

Extra informatie

Gewicht 10 kg
Vlees

🥩 100% rundvlees

Kwaliteit

✅ 100% vrij van antibiotica, ✅ 100% vrij van hormonen, ✅ 100% vrij van toevoegingen

Factuurgegevens

Nederland

Wil je een gratis rondleiding op onze boerderij bij het afhalen?

Nederland

Jouw bestelling

Producten
Aantal
Totaal
Subtotaal 0.00
Order totaal 0.00
  • Via iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen via de veilige omgeving van uw eigen bank.

Let op: de e-mail bevestiging van jouw bestelling kan in de ongewenste post / spam belanden.
Jouw gegevens zijn veilig bij ons en wij zullen deze gegevens altijd netjes gebruiken zoals beschreven in onze privacybeleid.