Uw verse, maandelijkse rundvleespakket kunt u hieronder bestellen. Daarnaast bent u elke zaterdag tussen 9.30 en 16.00 van harte welkom op onze boerderij in Fleringen voor diepgevroren (losse) producten en diverse seizoensgebonden streekproducten.

WAT MAG U VAN ONS VERWACHTEN?

Elke maand kunt u bij ons terecht voor heerlijke verse rundvleespakketten. Ons rundvlees heeft 21 dagen gerijpt en wordt geportioneerd door een vakkundig slager. Al het vlees wordt gevacumeerd verpakt, wat de bewaring en kwaliteit ten goede komt. Bovendien zijn de platte verpakkingen erg handig in de vriezer. U kunt er voor kiezen om het pakket op de eerste zaterdag van de maand tussen 09.30 en 16.00 uur op te komen halen op onze boerderij, waarbij u tevens aan kunt geven of u een rondleiding van ons wilt ontvangen.

PAKKET LATEN VERZENDEN
Ook kunt u uw pakket laten verzenden en deze ontvangen op de vrijdag, vóór de eerste zaterdag van de maand. Bestellingen vanaf 5 kilogram kunnen worden verzonden. U ontvangt het vleespakket dan in een gekoelde zending waarbij gebruik wordt gemaakt van milieuvriendelijke materialen.

IEDERE ZATERDAG 9.30 – 16.00
Elke zaterdag zijn wij geopend tussen 9.30 en 16.00 voor diepgevroren rundvlees (losse producten), seizoensgebonden fruit, ijs, eieren en meer.

Plaats uw bestelling uiterlijk zondag 1 november, u heeft nog:

Menu