Uw verse, maandelijkse rundvleespakket kunt u hieronder bestellen. De eerstvolgende uitlevering is op vrijdag 4 juni (zending) en zaterdag 5 juni (ophalen). U kunt uw bestelling hieronder plaatsen. Daarnaast zijn wij iedere zaterdag geopend voor losse diepgevroren producten en diverse seizoensgebonden streekproducten, tussen 9.00 en 16.30.

WAT MAG U VAN ONS VERWACHTEN?

Elke maand kunt u bij ons terecht voor heerlijke verse rundvleespakketten. Ons rundvlees heeft gerijpt en wordt geportioneerd door een vakkundig slager. Al het vlees wordt gevacumeerd verpakt, wat de bewaring en kwaliteit ten goede komt. Bovendien zijn de platte verpakkingen erg handig in de vriezer, en bij ontdooien. Middels een QR-code op de verpakking heeft u altijd een passend recept bij de hand. U kunt er voor kiezen om het vooraf bestelde pakket op de eerste zaterdag van de maand tussen 09.30 en 16.00 uur op te komen halen op onze boerderij, waarbij u tevens aan kunt geven of u een rondleiding van ons wilt ontvangen.

PAKKET LATEN VERZENDEN
Ook kunt u uw pakket laten verzenden en deze ontvangen op de vrijdag, vóór de eerste zaterdag van de maand. Bestellingen vanaf 5 kilogram kunnen worden verzonden. U ontvangt het vleespakket dan in een gekoelde zending waarbij gebruik wordt gemaakt van milieuvriendelijke materialen.

IEDERE ZATERDAG 9.30 – 16.00
Elke zaterdag zijn wij geopend tussen 9.30 en 16.00 voor diepgevroren rundvlees (losse producten), en enkele seizoensgebonden streekproducten.

Plaats uw bestelling uiterlijk zondag 30 mei

Menu