Contactgegevens

Instagram

Adres

Oldenzaalseweg 125
7666 LG Fleringen

Bellen

Telefoon: 06 82 14 05 52

EMAIL

 • VEELGESTELDE VRAGEN
 • HOE KAN IK BESTELLEN?

  Tot een week voor de volgende uitlevering kunt u bij ons uw bestelling doorgeven. Op onze website vind u informatie over welke pakketten er bij ons te koop zijn. U kunt uw bestelling in de webwinkel plaatsen of belt of appt deze door naar 06-82 140 552, onder vermelding van naam en contactgegevens.

 • HOE WERKT DE LENFERTS BEEF CADEAUBON?

  Een cadeaubon van Lenferts Beef is leuk om te geven en om te krijgen. Wil je een cadeaubon toevoegen? Vul hieronder vrij een bedrag, dan zorgen wij voor een leuk pakketje. Onze cadeaubon is op dit moment alleen nog in te wisselen op de boerderij, en dus niet bij online bestellingen. Wil je een cadeaubon rechtstreeks naar iemand verzenden? Laat dan in de ‘opmerkingen’ bij uw bestelling eventueel een boodschap voor diegene achter, dan zorgen wij voor een handgeschreven boodschap bij de cadeaubon!

 • HOE KAN IK HET VLEES HET BEST BEREIDEN?

  De etiketten op het vlees zijn voorzien van QR-codes. Scan deze met je telefoon en je komt automatisch op een website waar voor elk stuk vlees, heerlijke gerechten staan beschreven. Hier vind je ook informatie over het ontdooien, erg belangrijk voor een mals stukje rundvlees. Eet smakelijk!

 • MAG IK EEN KEER KOMEN KIJKEN OP DE BOERDERIJ?

  Wat leuk dat je interesse toont in onze boerderij! Vink na je bestelling ‘ik wil graag een rondleiding ontvangen’ aan en we zien je binnenkort op ons erf.

Menu