Een heerlijk recept voor..

Oma’s sudderlapjes

24 uur voor bereiding uit de vriezer & minimaal 1 uur van te voeren uit de koeling, op kamertemperatuur laten komen.

Ingrediënten

500g Braadlap, sucadelap of stooflappen | 75g ui | 1st laurierblaadje | 2st kruidnagel | 3st jeneverbessen | 1 takje rozemarijn | 1 takje tijm | 100ml runderbouillon | zout en peper | roomboter

Werkwijze
  1. Peper en zout de braadlappen
  2. Bak de braadlappen stevig aan in de roomboter
  3. Laat de kruiden en specerijen kort mee bakken
  4. Blus af met de bouillon
  5. Laat het geheel voor 4-5 uur ‘sudderen’
  6. Kook de jus in tot een mooie gebonden jus.
  7. Serveer het sudderlapje met de jus.
Lekker met

Aardappelpuree | stampotten

Deel dit recept