Een heerlijk recept voor..

Entrecôte

24 uur voor bereiding uit de vriezer & minimaal 1 uur van te voeren uit de koeling, op kamertemperatuur laten komen.

Ingrediënten

4st Entrecôtes | zonnebloemolie | fleur de sel en peper

Werkwijze
  1. Haal het vlees ruim van te voren uit de koelkast.
  2. Bestrooi het vlees ruim met peper en zout.
  3. Smeer het vlees in met zonnebloemolie
  4. Grill de entrecotes in de grillpan om en om.
  5. Zorg voor een mooie grillruit.
  6. De juiste kerntemperatuur is 52 graden Celsius.
  7. Laat het vlees rusten in aluminiumfolie, maar zorg ervoor dat de hitte weg kan.
  8. Trancheer het vlees in mooie dunne plakjes en serveer met een lik zelfgemaakte kruidenboter.
Lekker met

Kruidenboter | knoflook, tijm en rozemarijn

Deel dit recept