Een heerlijk recept voor..

Burgers

24 uur voor bereiding uit de vriezer & minimaal 1 uur van te voeren uit de koeling, op kamertemperatuur laten komen.

Ingrediënten

400g gehakt (grofgemalen | 1tl chilipoeder | 0,5tl mosterd | 1tl ketchup | 0,5tl knoflookpoeder | zout en peper

Werkwijze
  1. Meng het gehakt goed met de overige ingrediënten
  2. Breng op smaak met peper en zout
  3. Maak met behulp van een weegschaal 4 gelijke burgers van 100 gram
  4. Zorg dat je BBQ rond de 250 graden Celsius is.
  5. Grill de burgers aan beide zijden in een ruitvorm
  6. Zorg voor een kerntemperatuur van 52 graden Celsius.
  7. Serveer met een mooie briochebun of met verse frites.
Lekker met

Rioche bun | uiencompote | verse frites

Deel dit recept