Een heerlijk recept voor..

Bieflappen op z’n Oosters

24 uur voor bereiding uit de vriezer & minimaal 1 uur van te voeren uit de koeling, op kamertemperatuur laten komen.

Ingrediënten

4st bieflappen | 50g peulen | 50g rode ui | 75g Shiitake | 50g Taugé | 1tl sambal | 3el sojasaus | 3el oestersaus | zonnebloemolie

Werkwijze
  1. Snijd de bieflappen in dunne reepjes.
  2. Snijd de shiitakes, ui en de peulen in dunne reepjes
  3. Laat de zonnebloemolie in de pan heet worden
  4. Roerbak de groenten en het vlees kort voor 4-5 minuten
  5. Voeg op het laatst de sambal, sojasaus, gehakte knoflook en oestersaus toe.
  6. Serveer het geheel direct met een partje limoen.
Lekker met

Jasmijnrijst | Als onderdeel van rijsstafel

Deel dit recept